Assessor gastronòmic

Barcelona

 

 

Àmplia experiència en dinamització en l’àmbit hosteler, restaurants y gastronòmic. Pot tractar-se d’un “claus en mà”, un acompanyament o accions puntuals.

Generar nous recursos mitjançant promocions, comunicació, nous projectes i dinamització de l’espai.

Anàlisi de la situació a nivell gastronòmic, imatge, espai, personal, etc.

Interacció amb contactes.

Màrketing.

Premsa.

Xarxes socials.

Convocatòries amb diferents grups.

Presentacions a mitjans, VIP ‘s, empreses.

 


 

Gestió gastronòmica

 

Posada en marxa de locals, idees i negocis dins el món de l’hosteleria.

 

Començar un negoci dins el món de la restauració és una feina complexa i que implica gestionar molts aspectes alhora. T’ajudem amb la operativa general per a que el teu projecte tingui èxit. 

 


 

  • Creem i innovem junts el concepte i/o relat del teu restaurant.
  • Creació d’una idea i concepte gastronòmic atractiu.
  • Gestió de la obertura: obres, negociació amb proveïdors, contractes.
  • Dinamització del teu negoci: events, organització de vetllades, comunicació, convocatòries de premsa.
  • Assessorament a l’hora de fer canvis d’imatge i concepte del teu negoci. 
  • Projecte de disseny global: decoració, vaixella, assessorament en cartes, posada en escena, vestuari, imatge gràfica. 
  • Ampli networking amb cuina, sala, cocteleria, proveïdors de marca, etc.

 

 

Projecte Buenaventura

 


 

 

La Donzella de la Costa

 


 

 

Tapas 24 Camp Nou

 


 

 

 

Veure més projectes

 


 

 Contacte