Gastronomia
Àmplia experiència en dinamització en l’àmbit hosteler, restaurants i gastronòmic. Accions puntuals, acompanyament continuat o situacions de crisi.
Generar nous recursos mitjançant promocions, comunicació, nous projectes i dinamització de l’espai.
Anàlisi de la situació a nivell gastronòmic, imatge, espai, personal, etc.
Interacció amb contactes.
Màrketing.
Premsa.
Xarxes socials.
Convocatòries amb diferents grups.
Presentacions a mitjans, VIP ‘s, empreses.
Gestió gastronòmica
Posada en marxa de locals, idees i negocis dins el món de l’hosteleria.
Començar un negoci dins el món de la restauració és una feina complexa i que implica gestionar molts aspectes alhora. T’ajudem amb la operativa general per a que el teu projecte tingui èxit.
- Creem i innovem junts el concepte i/o relat del teu restaurant.
- Creació d’una idea i concepte gastronòmic atractiu.
- Gestió de la obertura: obres, negociació amb proveïdors, contractes.
- Dinamització del teu negoci: events, organització de vetllades, comunicació, convocatòries de premsa.
- Assessorament a l’hora de fer canvis d’imatge i concepte del teu negoci.
- Projecte de disseny global: decoració, vaixella, assessorament en cartes, posada en escena, vestuari, imatge gràfica.
- Ampli networking amb cuina, sala, cocteleria, proveïdors de marca, etc.
Projecte Buenaventura
La Donzella de la Costa
Tapas 24 Camp Nou