Actes i presentacions

 

 

Àmplia experiència en l’organització d’actes corporatius, esdeveniments culturals, presentacions, gales d’obertura i clausura de congressos … Ens podem encarregar de tot el relacionat amb l’esdeveniment per a la teva marca o empresa, des de la posada en marxa, fins a l’organització de tots els detalls que aconseguiran donar-li a la vetllada l’estil que busques.

 


 

Events, premières, gales…

 

Dinamitzem el teu negoci, empresa o marca creant l’esdeveniment perfecte. Actes no superficials si no a llarg termini quedant en l’inconscient del convidat.

 

Tenim més de 35 anys d’experiència en l’organització de tot tipus d’esdeveniments per a algunes de les firmes més destacades a nivell nacional i internacional. Deixa a les nostres mans el treball de situar la teva marca al món. Premières, esdeveniments, aniversaris de marques, organització de festivals, festes temàtiques adequades al moment, promoció turística i actes institucionals.

 


 

Ens encarreguem de gestionar l’organització del teu esdeveniment perquè tot surti com tens previst i d’acord amb la imatge de la teva empresa:

 

  • Disseny de l’esdeveniment, accions i activitats
  • Producció. Contractacions, organització d’espectacles durant l’esdeveniment i logística general
  • Convocatòries mitjans de comunicació i líders d’opinió del teu sector

 

 

Festival de Cine de Barcelona

 


 

 

Abalon (Disset)

 


 

 

Canal+ Barcelona Premi FAD

 


 

 

Inauguració EXPO ’92 Sevilla Contacte